Natural Beauty by Denise"Brows, Lips and Lashes"
 

Powder brows / Ombre brows  (PMU) 

Bij Powder brows ((semi) permanente make up wenkbrauwen) worden de wenkbrauwen volledig ingeschaduwd. De naam zegt het zelf eigenlijk al "poeder" wenkbrauwen. Met deze techniek wordt op een subtiele wijze permanente make up aangebracht waardoor het lijkt alsof je de wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Alleen is het resultaat semi permanent. Dit houdt in dat je na ongeveer 1-3 jaar weer langs moet komen om je wenkbrauwen te laten bijwerken. 


Voordelen: 

- geschikt voor alle huidtypen (droog/vet/gecombineerd/grove poriën)

- natuurlijk poedereffect

- wakker worden met perfecte wenkbrauwen

- geen kale plekken

- geen littekens

- resultaat gaat langer mee dan microbladen 


Deze techniek wordt machinaal toegepast met een speciale naald in de lederhuid. Dit lijkt op tatoeëren. De afspraak duurt tussen de 2-3 uur. Binnen deze tijd hebben wij een intake, bespreken we de wensen en verwachtingen en nemen wij uw medische gegevens door. Ik teken eerst de wenkbrauwen voor volgens de botstructuur van het gezicht, waarna we het naar wens kunnen aanpassen. Als de vorm naar wens is, kiezen we een pigment dat het beste bij de huid/haarkleur past. Na de behandeling neemt de hardheid nog zo'n 40-60% af. Na de behandeling krijgt u nazorginstructies mee. Deze zijn van belang voor het herstelproces en dienen zorgvuldig te worden opgevolgd. 


Powder brows gaan gemiddeld 1-2 jaar mee wanneer je je houdt aan de nazorginstructies. Daarnaast is het erg belangrijk hoe je zelf met de huid omgaat. Zit je regelmatig in de zon of heb je een erg vette huid? Dan zal je sneller een bijwerkbehandeling moeten ondergaan.