"For your natural beauty"

Eyeliner met (baby)wing (PMU)

Bij een Winged eyeliner wordt een lijntje tussen en op de wimperrand/ooglid geplaatst met strakke contouren en het loopt af met een mooie wing. Je oogopslag krijgt hierdoor direct een sprekende blik. De eyeliner kan bij vrijwel iedereen worden gezet, alleen is de breedte en de grootte van de eyeliner/wing afhankelijk van de wens van de klant maar ook van de vorm van het oog. Ik werk alleen niet buiten de arcadeboog! Wil je graag weten hoe deze eyeliner bij jou zou staan en wat er allemaal mogelijk is? Boek dan een intake.  

Na de eerste behandeling is er net als met andere pmu behandelingen een nabehandeling na 6 tot 8 weken nodig om de puntjes op de i te zetten. Hierna blijft de eyeliner zo'n 1,5-3 jaar zichtbaar. Mijn advies is om na 1-1,5 jaar terug te komen om de kleur weer op te frissen. Infralash / Deepliner  (PMU)

Bij een infralash/deepliner wordt een subtiel lijntje tussen de wimperrand geplaatst. Je oogopslag krijgt hierdoor direct een sprekende blik zonder dat het te erg aanwezig is. Na de eerste behandeling is er net als met andere pmu behandelingen een nabehandeling na 6 tot 8 weken nodig om de puntjes op de i te zetten. Hierna blijft de infralash/deepliner zo'n 1,5-3 jaar zichtbaar. Mijn advies is om na 1-1,5 jaar terug te komen om de kleur weer op te frissen.

- Optisch vollere oogopslag

- Sprekendere blik

- Prachtig voor alle leeftijden