"For your natural beauty"

Lipblush Aalsmeer (lippigmentatie) 

Wil jij graag lippen waar je geen omkijken meer naar hebt? Dan is een lipblush de ideale oplossing. Bij een lipblush behandeling worden de lippen subtiel gepigmenteerd met een natuurlijke kleur. Door middel van een lipblush krijgen de lippen mooie contouren en daardoor een optisch vollere vorm. Door deze behandeling krijg je ook meer symmetrie in je lippen. Het is ideaal voor vrouwen (of mannen) waarvan de lippen paarsig of bleek zijn. Dit kan door de jaren heen zijn gekomen maar het komt ook veel voor bij jonge dames(/heren) die lipfillers hebben. Dankzij de lipblush worden je lippen weer gekleurd op een subtiele manier.

Bij de eerste behandeling worden jouw wensen besproken, daarna worden de lippen voorgetekend zodat jij een beeld hebt van hoe jouw lippen eruit komen te zien. Samen bepalen we de kleur, er wordt bijvoorbeeld ook rekening gehouden met of je warme of koele lippen hebt van jezelf. Wanneer alles akkoord is, beginnen we met de behandeling.

De gehele behandeling (intake/voortekenen/pigmenteren) duurt ongeveer 2,5-3 uur.

De meeste mensen vinden de behandeling voelbaar maar niet pijnlijk, echter varieert dit per persoon.

Na 6 tot 8 weken volgt de nabehandeling. De nabehandeling is altijd nodig omdat de kleur tijdens de genezing na de eerste behandeling nog zo’n 50-70% vervaagt.

Met de juiste nazorg gaat het resultaat gemiddeld 2-4 jaar mee. Het verschilt per huidtype en levensstijl na hoe lang je een "jaarlijkse" bijwerkbehandeling nodig hebt, dit varieert tussen de 1-2 jaar. 


Voor de behandeling:

- Niet tijdens zwangerschap of de borstvoedingsperiode

- 5-7 dagen voor de behandeling al beginnen met je lippen goed hydrateren met een goede balsem en drink voldoende water

- 3 dagen voor de behandeling beginnen met je lippen zachtjes scrubben. Dit kan makkelijk met je elektrische tandenborstel.

- 24 uur voor de behandeling geen alcohol / 48 uur voor de behandeling geen bloedverdunners

- Minimaal 1 maand voor en na de behandeling geen antibioticakuur (dit heeft invloed op hoe het pigment blijft zitten)

- Lipfillers kunnen tot 3 weken voor de behandeling (en ook weer 3 weken na de behandeling)

- Heb je ooit (dus ook vroeger) een koortslip gehad? Dan is het belangrijk om minimaal 2 weken van te voren te beginnen met het slikken van L-lysinepillen. Ik raad ook aan om aan te geven aan de huisarts dat je deze behandeling gaat doen en dat het een koortslip triggert, de huisarts kan dan een crème/kuur voorschrijven (bijv: acidclovir)

Als je lippen voor de behandeling droog zijn of velletjes hebben, is het niet mogelijk om optimaal resultaat te bereiken, het kan zijn dat de lippen op die plekken het pigment niet goed opneemt. 


Na de behandeling: 

- De dag van de behandeling is het belangrijk om je lippen elke paar uur droog te deppen met een schone tissue. Er kan nog wondvocht uit de lippen komen en om korstvorming te verminderen is het belangrijk om het wondvocht te verwijderen voordat het opdroogt. 

- De eerste 24 uur geen pittig, hartig eten

- De eerste 24 uur niet zoenen of andere dingen 

- 4 dagen niet intensief sporten (ivm zweten) 

- 7 dagen alles door een rietje drinken, dus ook hete dranken/alcohol door een rietje drinken!

- 7 dagen geen crèmes, zalfjes of gloss aanbrengen, enkel de nazorgcréme die je van mij krijgt

- 2 weken niet onder de zonnebank (enkel met wattenschijfjes over de lippen)

- 30 dagen geen zon, sauna, peelings, laser en gezichtsbehandelingen rondom de lippen


De prijs van deze behandeling? Kijk op:  Prijslijst onder het kopje Lipblush Aalsmeer

Meer informatie over lipblush Aalsmeer? Stuur mij een bericht: naturalbeautybydenise@hotmail.com